OVER ART OF TRAINING

OVER ART OF TRAINING

Bij Art of Training kun je als organisatie terecht voor Microsoft Office-trainingen.

Maatwerk Trainingen
Art of Training geeft praktijkgerichte maatwerktrainingen. Ons uitgangspunt zijn de vragen en wensen van je medewerkers. Maatwerk betekent ook dat Art of Training de Microsoft Office-trainingen op verschillende niveaus geeft: voor beginners tot en met gevorderden. Dat alles met als doel dat je medewerkers na de training slimmer en efficiënter gebruikmaken van Microsoft Office-programma’s.

Klein Flexibel Trainingsbureau
Art of Training is een klein flexibel trainingsbureau. Dat heeft als voordeel dat je te maken hebt met één contactpersoon en we snel kunnen schakelen.

Gecertificeerde Trainers
Bij Art of Training werken gecertificeerde trainers.

Programmeren
Art of Training kun je ook inschakelen voor het programmeren op maat van Microsoft Office-programma’s. Het resultaat: je bedrijfsprocessen verlopen sneller en efficiënter.

over_profielfoto

MS DOCENT LEX.

Cursisten motiveren en meer.
Lex Akkerman.

Lex Akkerman heeft ruim 10 jaar ervaring als Microsoft Office-trainer in alle applicaties en op alle niveaus. Daarnaast heeft hij zich in de loop der jaren ontwikkeld als VBA-ontwikkelaar, tot op het punt waarbij hij de vraagbaak is voor andere ontwikkelaars. Typische eigenschappen van Lex zijn geduldig, vriendelijk, humoristisch, betrokken en flexibel.